Arbetsområden

Säsongsarbete Stockholm

Connect

Under sommaren behöver vi engagerade värdar till Djurgården, Tyresö och Svindersvik. I rollen som värd möter du alla våra internationella besökare och är en mycket viktig del i museets bemötande. Älskar du att ge service och är intresserad av nordisk kulturhistoria - då är det här rätt arbete i sommar för dig!

Våra förmåner

 • Fribiljetter

  Som anställd hos oss erbjuds du att få upp till 5 fribiljetter för gratis entré till Nordiska museet, Julita gård, Svindersvik, Tyresö Slott och Härkeberga gård.

 • Friskvårdsbidrag

  Vi bryr oss om våra medarbetare och vill att alla ska ha ett välmående liv. Som anställd hos oss får du friskvårdsbidrag som administreras via ActiWays portal.

 • Sjukvårds- och läkemedelskostnader

  Ibland sker händelser i livet som inte alltid går att planera eller förbereda sig inför. Om det så gör det bekostar vi våra medarbetares sjukvårds- och läkemedelskostnader som omfattas av offentligt finansierad vård och som ryms inom respektive högkostnadsskydd.

 • Tjänstepension

  Nordiska museet har kollektivavtal genom Arbetsgivarverket och betalar via det in ett förmånligt komplement till din allmänna pension så länge du är anställd hos oss.

Djurgårdsvägen 6
115 21 Stockholm Vägbeskrivning

Härkeberga

Härkeberga Kaplansgård
745 96 Enköping Vägbeskrivning

Julita gård

Julita gård
643 98 Julita Vägbeskrivning

Svindersvik

Svindersviksvägen
131 35 Nacka Vägbeskrivning

Tyresö

Tyresö Palace
135 60 Tyresö Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor