Arbetsområden

Julita gård

Connect

Stiftelsen Nordiska museets avdelning Julita gård ligger vackert vid sjön Öljaren i Södermanland. Julita gård är ett besöksmål som i utställningar och genuina historiska miljöer visar hur ett sörmländskt storgods fungerade i början av 1900-talet. Godset som omfattar 2200 hektar mark och mer än 360 byggnader är en välbevarad helhetsmiljö från förra sekelskiftet med odlingslandskap, byggnader, park och trädgårdsanläggningar. I godsförvaltningen ingår ca 35 permanentbostäder och ca 40 fritidsbostäder.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Våra förmåner

 • Fribiljetter

  Som anställd hos oss erbjuds du att få upp till 5 fribiljetter för gratis entré till Nordiska museet, Julita gård, Svindersvik, Tyresö Slott och Härkeberga gård.

 • Friskvårdsbidrag

  Vi bryr oss om våra medarbetare och vill att alla ska ha ett välmående liv. Som anställd hos oss får du friskvårdsbidrag som administreras via ActiWays portal.

 • Sjukvårds- och läkemedelskostnader

  Ibland sker händelser i livet som inte alltid går att planera eller förbereda sig inför. Om det så gör det bekostar vi våra medarbetares sjukvårds- och läkemedelskostnader som omfattas av offentligt finansierad vård och som ryms inom respektive högkostnadsskydd.

 • Tjänstepension

  Nordiska museet har kollektivavtal genom Arbetsgivarverket och betalar via det in ett förmånligt komplement till din allmänna pension så länge du är anställd hos oss.

Djurgårdsvägen 6
115 21 Stockholm Vägbeskrivning

Härkeberga

Härkeberga Kaplansgård
745 96 Enköping Vägbeskrivning

Julita gård

Julita gård
643 98 Julita Vägbeskrivning

Svindersvik

Svindersviksvägen
131 35 Nacka Vägbeskrivning

Tyresö

Tyresö Palace
135 60 Tyresö Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor